perjantai 2. elokuuta 2013

SDP on oopiumia kansalle

Gallupsuosio osoittaa vasemmiston möyrivän pohjalukemissa. Miksi, he kysyvät? Mitä on tehty väärin? Miten kurssi oikaistaan?

Ei mitenkään, sanoisin, koska yhtenäisyys toiseen menneen ajan instituutioon, valtionkirkkoon, on niin vahva. Molempien kannatus on pudonnut muutamassa vuosikymmenessä 20%-yksikköä ja tyystin samoista syistä.

Olkaa demarit realisteja ja tunnistakaa oikeat syyt pudotukseen.

1. Kirkon ja SDP:n jäsenkunta on keskimäärin yli 65-vuotiaita. Siinä missä vanhentuva kristitty pinnistelee vielä viimeisillä voimillaan kirkonkirjoissa, SDP:n tyyppijäsen – mummoutuva byrokraatti – ei tarvitse puoluetta enää päästyään ylimitoitetulle eläkkeelleen.

2. Kummankin aatteen perustana ovat kauan sitten tapahtuneet ihmeet, joista ei vuosikymmeniin ole ollut kuin tarinoiksi

3. Aina puoluejohtajan avatessa suunsa, suosio tulee rytisten alas

4. Molemmat ovat keränneet rahaa jaettavaksi köyhiin maihin saamatta rahoilla aikaan mitään muuta kuin lisää rahan tarvitsijoita.

5. Kummatkin tuomitsevat ja vaativat uusia rajoituksia syntiseen elämänmenoon, paitsi valtionkirkko

6. Molempien jäsentapahtumien tarjoiluksi riittää viisi leipää ja kaksi kalaa, joista jää vielä reilusti yli.

7. Sekä kirkkopuolue Kristillisdemokraatit että sosialistipuolue Sosialidemokraatit osoittavat, että sanan demokratia eteen minkä tahansa etuliitteen lisääminen kumoavat demokratian. Ihmiset haluavat valita ihan itse.

8. Sekä SDP että kirkko pelottelevat kurjalla lopulla ihmiskunnalle, mikäli heidän aatettaan ei seurata. Oman aatteen tyhjyys peitetään viholliskuvan alle, jossa vihtahousu viskoo heinäsirkkoja ja lentäviä heppaliivijengiläisiä tuhoamaan maailman. Siksi tärkeintä on kieltää kaikki muu paitsi SDP ja kirkko. Lisääntyvä tieto ja ymmärrys vähentävät tarvetta SDP:lle ja kirkolle.

9. Raha ei saa näiden aatteiden mukaan olla kaikki kaikessa, joten rahat pitää antaa SDP:lle / kirkolle (valitse sopivin). Tulot käytetään virkoihin, joiden työnkuvana on estää taivasta putoamasta ihmisten niskaan. Jos taivas kuitenkin putoaa, kyse on siitä, ettei näitä virkoja ollut tarpeeksi.

10. Ensin pelastettiin suutari Andersson, sitten suutari Pesonen ja suutari Pettersson, halleluja virtemme soi, työväen puolesta pelastusta hoi! Viina ja raha ovat yhteiset vastustajamme, joilta kaikki pelastamme!

11. Tehokkaan tuomitsemisagitaation sijaan nykykirkko on kallistunut liikaa naispappeuteen ja homoliittoihin. Sellainen karkottaa tosiuskovaiset omiin leireihinsä. Änkyräkommarit ovat samankaltaisista aatesyistä pakanneet Ladansa jo ajat sitten. Jos ei ketään saa telottaa tai sulkea vankileirille tai mielisairaalaan, mitä iloa sellaisesta järjestelmästä on?

12. Globaali kehitys on muutenkin syönyt kannatusta: EU:n sosialistit maksavat jo niin paljon, ettei meillä ole varaa niiden lisäksi omiin sosialisteihin. Vatikaani pitää lausunnoillaan huolen siitä, ettei kotikirkon möläyttelyä jaksa enää kuunnella.

13. SDP:n ja kirkon mielipiteet ovat Totuus. Väittelyssä niin vahvaa fakta-argumenttia ei olekaan ettei hyödyllisten idioottien lauma rynnistäisi sen kumoon raamatunlausein ja kommarilauluin.

14. Jumalan valitut luovat pyhän kolminaisuuden. Rakasta viranomaista niin kuin itseäsi, Jeesus näkee kaiken ja hänen valittunsa Poliisi loput.

15. Kummankin liikkeen vanhan liiton johtajien kaapeissa on luurankoja, joita ei haluta kaivaa esiin.

16. Molemmat tahot haluaisivat haukkua väitteeni, mutta koska en kirjoita nimelläni, he eivät voi hyökätä minun työtäni, ulkonäköäni, koirani sukupuolta tai lasteni polkupyörämerkkiä vastaan. He lohduttautuvat, että joudun helvettiin näiden kommenttien takia.

17. Sikäli kun helvetissä ei ole demareita eikä uskovaisia, ajatus kuulostaa ainoastaan houkuttelevalta.

3 kommenttia:

 1. "16. Molemmat tahot haluaisivat haukkua väitteeni, mutta koska en kirjoita nimelläni, he eivät voi hyökätä minun työtäni, ulkonäköäni, koirani sukupuolta tai lasteni polkupyörämerkkiä vastaan. He lohduttautuvat, että joudun helvettiin näiden kommenttien takia."

  Niin totta. fasistileimoja, Hitler-vertauksia ja sensellaisia löytyy vaikka muille jakaa, järkiargumentteja kovin harvakseltaan.

  On myös mielenkiintoista kuinka aina kehotetaan olemaan ajattelematta rahaa, mutta kaikessa mitä ehdotetaan ei koskaan ole kyse muusta kuin rahan siirtämisestä muilta pois asioihin joista itse tykkää.

  VastaaPoista
 2. Kirjoitat erinomaisia pakinoita suomalaisesta todellisuudesta. Kiitos niistä. Huomautus otsikosta: Marxin lause oli: "Uskonto on kansan ooppiumia" eli halpa huume, johon kansallakin oli varaa. SDP:hen (tai joskus tuntuu, että poliitikkohin) meillä ei oikein ole enää varaa ;)

  VastaaPoista
 3. Hauska lukea nuorten miesten kommentteja vaikka siitä puuttuu kokemuksen syvä rinta-ääni

  VastaaPoista